Actueel
03-07-2017
Nieuwsbrief juni 2017
Een terugblik op de eerste Innovatiedag van donderdag 1 juni. Actueel en innovatief met masterclasses, proefveldbezoeken, bedrijfspresentaties en inspirerende sprekers.
28-06-2017
Nuffield Scholarship trip update
Op 26 oktober heeft Jaap Dun de beurs voor het volgen van een zogenaamde Nuffield Scholarship heeft gewonnen. Deze beurs is afgelopen zomer door de Regiegroep van Innovatie Veenkoloniën beschikbaar gesteld. Een foto-impressie en een kort filmpje over de indrukken die Jaap heeft opgedaan.
12-06-2017
Excursie vleesvarkensboerderij Oostwold
Agenda voor de Veenkolonien is als belangrijke partner van de Innovatie Veenkolonien op 9 juni op bezoek geweest bij de vleesvarkenshouderij Van den Aker in Oostwold. Wethouder Ricky van den Aker van gemeente Oldambt had ons n.a.v. een presentatie over circulaire economie in de Stuurgroep van 7 juli jl. hiervoor uitgenodigd.
01-06-2017
Eerste Innovatiedag succes!
Vandaag heeft de eerste Innovatiedag in Valthermond plaatsgevonden. Het mooie weer, de bezoekers, de netwerkpartners, de Kenniswerkplaats, de masterclasses aardappelmoeheid, rassenveredeling, vergroeningsexperimenten en de drones; alles heeft bijgedragen aan een zeer geslaagde dag vol inspiratie en perspectief voor een innovatieve landbouwtoekomst.
22-05-2017
Delphy presenteert uitkomsten Praktijknetwerken
Tijdens de Innovatiedag op donderdag 1 juni presenteert Delphy, in het kader van het project ‘Samenhangende kennisverspreiding in vervolg op Praktijknetwerken Veenkoloniën’ de resultaten van elf praktijknetwerken.
18-05-2017
Innovatiedag inclusief punt voor uw spuitlicentie
Op donderdag 1 juni organiseert InnovatieVeenkoloniën de eerste Innovatiedag; actueel en innovatief met masterclasses, proefveldbezoeken, bedrijfspresentaties en inspirerende sprekers.