Actueel
09-09-2015
Presentaties Eiwitdag 3 september
De presentaties die zijn gehouden op de bijeenkomst 'Plantaardige eiwitten in de Veenkoloniën' in Valthermond zijn hieronder gepubliceerd:
04-09-2015
Impressie bijeenkomst plantaardige eiwitten
Donderdag 3 september was op het Innovatiecentrum in Valthermond weer een bijzonder informatieve bijeenkomst over de teelt van eiwitrijke gewassen zoals soja en lupine, maar ook aardappelen.
25-06-2015
Kroonjuwelen in Valthermond
Dat schrijft Henk Staghouwer, gedeputeerde van de provincie Groningen en lid van de Regiegroep van Innovatie Veenkoloniën in zijn weblog.
17-06-2015
Derde themadag Sensortechnologie
Op vrijdag 5 juni jl. vond de derde en laatste themadag Sensortechnologie plaats. De dag 'Aan de slag met GPS: Precisielandbouw als hulpmiddel toepassen in de praktijk' ging over de praktische toepassingen van sensoren voor de landbouw. Ongeveer 30 mensen hebben deelgenomen aan het programma.
10-06-2015
Themadag Samenwerking Akkerbouw - Veehouderij
Bijeenkomst georganiseerd door Drents Agro Cluster in samenwerking met AOC Terra, Van Hall Larenstein, Kenniswerkplaats, InnovatieVeenkoloniën.
10-06-2015
Themabijeenkomst Sensortechnologie
Op 22 mei was de eerste van drie thema-bijeenkomsten in het Innovatiecentrum (proefboerderij t Kompas) in Valthermond. De bijeenkomst stond in het teken van sensortechnologie.