Actueel
09-11-2015
Bezoek twaalf Palestijnse burgemeesters
Het innovatiecentrum in Valthermond werd op 28 oktober bezocht door een groep Palestijnse burgemeesters.
26-10-2015
Innovatie Veenkoloniën supporter van Cittaslow Borger-Odoorn
De Drentse gemeente Borger-Odoorn ontving in 2010 het internationale Cittaslow keurmerk. De oorsprong van Cittaslow ligt in de Italiaanse stad Orvieto. Een Cittaslowgemeente wordt gekenmerkt door haar fantastische leefomgeving, landschap, streekproducten, gastvrijheid, milieu, cultuurhistorie en behoud van identiteit.
09-09-2015
Presentaties Eiwitdag 3 september
De presentaties die zijn gehouden op de bijeenkomst 'Plantaardige eiwitten in de Veenkoloniën' in Valthermond zijn hieronder gepubliceerd:
04-09-2015
Impressie bijeenkomst plantaardige eiwitten
Donderdag 3 september was op het Innovatiecentrum in Valthermond weer een bijzonder informatieve bijeenkomst over de teelt van eiwitrijke gewassen zoals soja en lupine, maar ook aardappelen.
25-06-2015
Kroonjuwelen in Valthermond
Dat schrijft Henk Staghouwer, gedeputeerde van de provincie Groningen en lid van de Regiegroep van Innovatie Veenkoloniën in zijn weblog.
17-06-2015
Derde themadag Sensortechnologie
Op vrijdag 5 juni jl. vond de derde en laatste themadag Sensortechnologie plaats. De dag 'Aan de slag met GPS: Precisielandbouw als hulpmiddel toepassen in de praktijk' ging over de praktische toepassingen van sensoren voor de landbouw. Ongeveer 30 mensen hebben deelgenomen aan het programma.