Datum
03 juni 2019

Innovatiedag 2019: terugblik

Innovatiedag 2019: 'Dág, onkruid!

Dit jaar is het alweer het derde jaar dat we een Innovatiedag hebben georganiseerd. Dit keer meer dan ooit in samenwerking met veel relevante partijen. Graag willen we IRS, Avebe, Suiker Unie, WUR Open Teelten en Sensus bedanken voor hun inzet en medewerking aan deze dag. Wij kijken dan ook terug op een zeer geslaagde 'onkruiddag' met een opkomst van maar liefst 400 bezoekers. 


Omdat we ons kunnen voorstellen dat de hoeveelheid aan informatie niet in één keer te onthouden is, hebben we een hand-out uitgedeeld. Mocht u deze nou niet hebben gekregen of u bent het kwijtgeraakt: dan hebben we goed nieuws voor u. Aan de linkerzijde van de pagina hebben we de hand-out bijgevoegd. De hand-out bevat achtergrondinformatie van alle onderwerpen die aanbod zijn gekomen tijdens de Innovatiedag. Per demo en of proefveld staan er contactgegevens bijgevoegd, mocht u nog vragen of opmerkingen hebben. 

Er zijn veel foto's en video's gemaakt tijdens de Innovatiedag. Mocht u nou ook nog een leuke foto of video hebben die u graag wilt delen, dan kan dat via deze link.