Uitnodiging ONLINE training: taakkaarten

Afgelopen woensdagavond hebben boer Gerard en andere telers een eerste training gehad. Aan bod kwamen drie smaken van ‘hardware’ configuraties die je in een tractor kan tegenkomen. Via deze link links op deze pagina kunt u de presentatie nog eens via pdf teruglezen. De training is ook opgenomen op video. Deze komt via de website later in het seizoen beschikbaar.


Heeft u de online training gemist? U kunt nog steeds aanhaken.
In de volgende 3-tal online sessies geven/leren we u de basiskennis achter de techniek van taakkaarten. Hiermee bereiden we u voor om zelf aan de gang te gaan met taakkaarten, maar ook om de juiste vragen te kunnen stellen aan uw lokale dealer.

Wanneer?
Woensdag 8 juli 20.00 – 21.00 uur: Data voor je taakkaart: waar moet ik op letten?
Woensdag 15 juli 20.00 – 21.00 uur: Hoe maak ik een eenvoudige taakkaart en voer ik het uit?
Woensdag 22 juli 20.00 – 21.00 uur: Ervaringen delen

Elke online sessie bestaat uit een korte presentatie over de technische achtergrond, ruimte voor het stellen van vragen aan de experts en huiswerk voor de volgende sessie om zelf mee aan de slag te gaan met je eigen machines.

Deze training is onderdeel van het project TIP en is gratis te volgen. Bent u geïnteresseerd om samen te leren over precisielandbouw en werkzaam in de Veenkoloniën of wilt u deelnemen aan de gratis training? Via deze link kunt u zich aanmelden en tevens meer informatie opvragen.

Het project #TIP Toepassing Innovatieve Precisietechniek is een samenwerking tussen Wageningen Plant Research, Hilbrands Laboratorium B.V. , De Databoerin, Terra MBO, Dronehub GAE en Innovatie Veenkoloniën en wordt mogelijk gemaakt door #ELFPO.