Nieuws overzicht

Ook burgers en buitenlui welkom op de Innovatiedagen

Dit jaar zijn de Innovatiedagen op de de profboerderij in Valthermond uitgebreid met een speciale avond voor burgers en buitenlui. Veel bewoners in de Veenkoloniën genieten van het weidse buitenleven in de Veenkolonien.

Veenkoloniën heeft veel te bieden

Uitgestrekte velden met aardappelen volop in bloei, schitterende akkerranden en suikerbieten en uien in kaarsrechte lijnen op de akker. En niet te vergeten de wuivende graanvelden waar binnenkort de oogst al van begint. Maar weet je wat er allemaal bij komt kijken om met deze BIG 5 gewassen in de Veenkoloniën te telen? Dit en nog veel meer is te zien deze avond.

Mis het niet

Op donderdagavond 4 juli bent u  vanaf 18.30 uur van harte welkom om op safari te gaan om te BIG 5 van de Veenkoloniën te bewonderen. Een belevenis voor jong en oud, voor burgers en buitenlui. Kom op tijd want om 19.30 uur vertrekt de laatste safaritour. En als u weer terug bent op het plein, kunt u genieten van gezellige muziek of maak een proatje met de deelnemende partijen van Innovatie Veenkoloniën. Kortom een belevenis om niet te missen!

Wie: Burgers en buitenlui in de Veenkoloniën

Wanneer: donderdag 4 juli 2024

Waar: Innovatie Veenkoloniën, Noorderdiep 211 te Valthermond

Tijd: start safari tussen 18.30 en 19.30 uur. Aansluitend muziek.

Deel dit nieuwsbericht

Meest recente nieuwsberichten

Meer weten over Innovatie Veenkoloniën?

Neem contact met ons op!

Innoveren doen we samen!

Vragen en contact

Heb je vragen of ideeën? Laat het ons weten!

06 – 51 67 81 51

06 – 55 39 87 71

info@innovatieveenkolonien.nl

Op de hoogte blijven

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom Innovatie Veenkoloniën? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws in je mailbox!