Nieuws overzicht

De Innovatiedagen in Valthermond worden steeds meer een begrip in Noord Nederland. Ook dit jaar is er weer een vol programma. Naast het presenteren en aanbieden van ons gebiedsplan, is er op 3 juli in de middag een interessant symposium van Fascinating.

Op het symposium wordt door Theo Mulder (directeur van Mulder Agro en oprichter van Symphony of Soils en CO2L Farming) de vraag gesteld,  of de boer de dokter van de toekomst is. Vanuit de gedachte dat de boer samen met zijn/haar grond de eerste in de keten van onze voedselvoorziening is.

Daarna is het podium voor Marco van Es (microbes consultant en oprichter van stichting Bac2Nature). Hij neemt, met een TED-achtige presentatie, de luisteraar mee in zijn verhaal over hoe microbiële biodiversiteit van de bodem bijdraagt aan de gezondheid van de mens.

Kortom een mooi programma en zeker de moeite waard om aan deel te nemen. Maar meldt u zich snel aan want vol is vol (Uitnodiging symposium Innovatiedagen 3 juli – Fascinating Groningen).

En wat is er leuker om na het symposium de Innovatiedagen te bezoeken. Tot ’s avonds 21 uur is er voldoende tijd om alle andere ontwikkelingen op het gebied van teelt en innovaties te bekijken en zeker zo belangrijk na te praten voer het inspirerende symposium van Fascinating in de stand op het plein.

Deel dit nieuwsbericht

Meest recente nieuwsberichten

Meer weten over Innovatie Veenkoloniën?

Neem contact met ons op!

Innoveren doen we samen!

Vragen en contact

Heb je vragen of ideeën? Laat het ons weten!

06 – 51 67 81 51

06 – 55 39 87 71

info@innovatieveenkolonien.nl

Op de hoogte blijven

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom Innovatie Veenkoloniën? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws in je mailbox!