Nieuws overzicht

25 oktober 2021 – Reinie Boven

De winter staat weer voor de deur

Eind oktober, de meesten van ons zijn nog druk met de oogst van de aardappelen, suikerbieten en misschien cichorei. De laatste piek van dit jaar, wat betreft de werkzaamheden in het veld. Het afleveren van producten en het onderhoud van machines volgen, net als de plannen voor volgend jaar. Welke rassen ga ik zaaien, welke bestellingen kan ik alvast doen en welke bijeenkomsten wil ik bezoeken?

De toekomst van de agrarische sector

Maar de vraag die het meeste zorgen baart is: hoe ziet de toekomst van de landbouw eruit? Helaas kan niemand hier op dit moment een concreet antwoord op geven. Het is de kunst om in een positie te komen dat mensen onze producten zó graag willen kopen dat ze best een hogere prijs willen betalen. Of dat je op een andere manier een rendabele bedrijfsvoering kunt behouden. Het vergt inzet van alle betrokken partijen om tot een succesvolle en toekomstbestendige oplossing te komen. Dat is niet altijd makkelijk, maar boeren weten zich altijd succesvol aan te passen, te innoveren en door te zetten om veilig en gezond voedsel voor hun medemens te produceren. Laten we samen met de sector onze voorsprong in Nederland behouden en samen vooruitboeren. Wil je eens met ons van gedachten wisselen? Neem dan vrijblijvend contact op via communicatie@innovatieveenkolonien.nl

Deel dit nieuwsbericht

Meest recente nieuwsberichten

Nieuw project starten

Heb je ideeën voor een (nieuw) project? Neem contact met ons op en
deel jouw projectidee!

Projectidee insturen
16 agrariërs gingen je voor!
Innoveren doen we samen

Vragen en contact

Heb je vragen of ideeën? Laat het ons weten!

06 – 51 67 81 51

06 – 55 39 87 71

info@innovatieveenkolonien.nl

Op de hoogte blijven

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom Innovatie Veenkoloniën? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws in je mailbox!