Agenda overzicht

Landelijke demodag duurzame landbouw

Op maandag 9 oktober openen de Demobedrijven Duurzame Landbouw hun deuren voor ondernemers die bezig zijn met de duurzame toekomst van hun bedrijf. Deze dag staat in het teken van alle kansen en mogelijkheden die er zijn om een volgende stap met je bedrijf te zetten. De Landelijke Demodag Duurzame Landbouw wordt georganiseerd tijdens Dutch Food Week, de landelijke themaweek voor landbouw en voedsel.

De Groene Vonk

Onder de noemer De Groene Vonk: Duurzaam ondernemen werkt aanstekelijk bundelen de demobedrijven hun krachten om hun verhaal over verduurzaming te delen met ondernemers uit alle sectoren. Op hun bedrijven vertellen zij over risico’s nemen, fouten maken, successen vieren en het creëren van perspectief voor de toekomst van je bedrijf.

Boerendiversiteit

De demobedrijven hebben één ding gemeen: ze hebben stappen gezet richting duurzamere bedrijfsvoering. Welke stap zij hebben gezet, en hoe ze die op hun bedrijf hebben geïntegreerd, verschilt per bedrijf en per sector. Iedere ondernemer is natuurlijk anders. Juist in die boerendiversiteit schuilt de kracht van De Groene Vonk. Als je toekomst ziet in drones, bezoek je Campus Almkerk. Zoek je nog meer het samenspel met natuur, dan ga je het gesprek aan met het natuurinclusieve melkveebedrijf IJsselvallei. Zo is er altijd wel een demobedrijf waar De Groene Vonk kan overslaan.

Aanmelden

Aanmelden voor de demodag kan via de volgende link: https://www.groeiennaarmorgen.nl/demobedrijven/activiteiten/2023/10/9/landelijke-demodag

De Groene Vonk is onderdeel van het programma Groeien naar morgen van het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit en verzorgt de communicatie rondom de Demobedrijven Duurzame Landbouw. Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met Ruben Burger: ruben@imagro.nl of 0610048368

Aanmeld­formulier titel

  Organisatie


  Aanhef*

  Voornaam*

  Tussenvoegsels

  Achternaam*


  E-mailadres*

  Telefoonnummer*

  Opmerkingen

  Deel deze activiteit

  Duurzame landbouw demodag

  DATUM
  09-10-2023

  TIJD
  Hele dag

  ADRES
  Diverse demobedrijven verspreid door het land

  THEMA’S
  – Bodem
  – Nieuwe gewassen
  – Natuurinclusieve landbouw
  – Precisielandbouw
  – Kringlooplandbouw
  – Water
  – Onkruidbestrijding en gewasbescherming

  Inschrijven

  Meer weten over Innovatie Veenkoloniën?

  Neem contact met ons op!

  Innoveren doen we samen!

  Vragen en contact

  Heb je vragen of ideeën? Laat het ons weten!

  06 – 51 67 81 51

  06 – 55 39 87 71

  info@innovatieveenkolonien.nl

  Op de hoogte blijven

  Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom Innovatie Veenkoloniën? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws in je mailbox!