Actueel
21-01-2019
Winterse taferelen
De week begint goed. Een paar prachtige plaatjes van winterse taferelen in de Veenkoloniën. En dat op bluemonday. Laat de vorst maar komen, u bent van harte welkom Koning Winter!
12-11-2018
Innovatiedag 2019 - save the date!
Innovatiedag 2019: Dág, onkruid! 'Nieuwe inzichten, trends en innovaties in onkruidbeheersing'
20-09-2018
Netwerkbijeenkomst Agenda voor de Veenkoloniën: terugblik
Vrijdag 23 november heeft de jaarlijkse netwerkbijeenkomst van de Agenda voor de Veenkoloniën plaatsgevonden. De netwerkbijeenkomst vond dit keer plaats in Dorpshuis de Viersprong te Buinerveen. Dankzij dagvoorzitter Henk Jumelet en sprekers Johan Russchen (InnovatieVeenkoloniën), Frits Oevering (Rabobank) en Bert Jansen (Avebe) een ontzettend interessante ochtend gehad met thema's over landbouw, economie en strategie.
11-11-2018
Winterkalender
De aankomende maanden hebben we een paar interessante actitviteiten op onze agenda. Klik op de pdf aan de linkerkant van deze pagina voor het volledige overzicht.
13-11-2018
De Groenbemesterdag 2018: terugblik en foto's
Op woensdag 21 november heeft de Groenbemesterdag 2018 plaatsgevonden op WUR locatie Open Teelten Valthermond. Dat het een interessant en actueel onderwerp is mag duidelijk zijn: ongeveer 130 bezoekers hebben de kou getrotseerd!
10-11-2018
Stichting TOP: even voorstellen..
De kenniswerkplaats is onderdeel van InnovatieVeenkoloniën en laat de samenwerking zien tussen het bedrijfsleven, de regio en het onderwijs! Ook is InnovatieVeenkoloniën regelmatig als opdrachtgever betrokken bij verschillende projecten. Studenten van Terra MBO hebben zelf een stichting waarbinnen ze projecten binnen halen, contact onderhouden met opdrachtgevers, zelf verantwoordelijk zijn voor het gehele proces. Benieuwd wat ze voor u kunnen betekenen? Neem eens een kijkje op de website