Over ons

Keten- en gebiedspartijen, onderzoek, onderwijs en overheden werken samen binnen de Stichting Innovatie Veenkoloniën. Samen werken we aan toekomstbestendige landbouw met een gezond verdienvermogen in het Veenkoloniale gebied. Hoe doen we dat? Dit doen wij door het uitvoeren van projecten en agrarisch ondernemers in het gebied informeren en ondersteunen bij het maken van keuzes voor een duurzame en toekomstbestendige bedrijfsvoering.

Doelstelling

Het doel van Stichting Innovatie Veenkoloniën is ” het bevorderen van Innovatie in de Veenkoloniale landbouw”. De activiteiten van de samenwerking leveren een bijdrage aan het verdienvermogen van het Veenkoloniale bouwplan van de toekomst. Als toetsingscriteria wordt de bijdrage aan klimaat, biodiversiteit, landschap, water, bodem en lucht gehanteerd. Dit sluit aan op het nieuwe Gemeenschappelijk Landbouwbeleid.

Organisatie

Deelnemers Stichting Innovatie Veenkoloniën

De deelnemende partijen zijn vertegenwoordigd in de regiegroep.

Namens Agenda voor de Veenkoloniën hebben de volgende personen zitting in de regiegroep:

Bestuur

Het bestuur van de stichting wordt gevormd door:

Programmamanagement Stichting Innovatie Veenkoloniën

Voor de uitvoering van de werkzaamheden is een programmamanager aangesteld. Deze programmamanager wordt ondersteund door een medewerkster die zich met name bezighoudt met de financiële administratie en communicatie.

Programmateam Stichting Innovatie Veenkoloniën

Als ondersteuning van de programmamanager en de verbinding met de deelnemende partijen voor de uitvoering van de projecten is een programmateam ingesteld.

Meer weten over Innovatie Veenkoloniën?

Neem contact met ons op!

Innoveren doen we samen!

Vragen en contact

Heb je vragen of ideeën? Laat het ons weten!

06 – 51 67 81 51

06 – 55 39 87 71

info@innovatieveenkolonien.nl

Op de hoogte blijven

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom Innovatie Veenkoloniën? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws in je mailbox!