Nieuws overzicht

Reinie en Ramon, wat is jullie rol binnen Innovatie Veenkoloniën?

Het team/programmabureau van Innovatie Veenkoloniën wordt op dit moment gevormd door Ramon Klaassens en Reinie Boven. Ramon is programmamanager. ‘’Als programmamanager ben je in de breedste zin betrokken bij eigenlijk (bijna) alle voorkomende werkzaamheden die spelen’’. Reinie verzorgt administratieve en ondersteunende werkzaamheden voor het programmabureau. ‘’Ook ben ik nauw betrokken bij de communicatie en het bijhouden van de website.’’

Wat is jullie rol bij de organisatie van de Innovatiedag?

Als Innovatie Veenkoloniën hebben we nauw contact met de ondernemers/agrariërs, het bedrijfsleven, onderwijs, overheid en waterschappen. Ook hebben wij veel kennis van de projecten die lopen en zaken die spelen in de Veenkoloniën. Doordat het bereik van Innovatie Veenkoloniën zo groot is, hebben wij voor de organisatie van de Innovatiedag onder andere de communicatie op ons genomen. Zoals de uitnodiging en het verspreiden van informatie over de dag naar alle betrokkenen. Ook op de dag zelf zullen wij ervoor zorgen dat het programma vlekkeloos in elkaar overloopt en dat alles voor de bezoekers duidelijk is aangegeven. Kortom: ‘’Wij zijn de verbindende factor tussen alle betrokken partijen op deze dag’’.

Waarom mag je de Innovatiedag niet missen, volgens jullie?

Na een jaar van afwezigheid en een digitale versie vorig jaar, is het dit jaar zeker de moeite waard om een bezoek te brengen aan de Proefboerderij in Valthermond op 2 juni. Het programma zit vol met interessante en nieuwe (technologische) ontwikkelingen. Dit wordt getoond door middel van demonstraties en workshops. Ook is de bedrijvenmarkt dit jaar weer opgezet. Hier tonen de lopende projecten en bedrijven hun actuele ontwikkelingen. En natuurlijk voor de gezelligheid en het (weer) kunnen ontmoeten van elkaar!

Deel dit nieuwsbericht

Meest recente nieuwsberichten

Meer weten over Innovatie Veenkoloniën?

Neem contact met ons op!

Innoveren doen we samen!

Vragen en contact

Heb je vragen of ideeën? Laat het ons weten!

06 – 51 67 81 51

06 – 55 39 87 71

info@innovatieveenkolonien.nl

Op de hoogte blijven

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom Innovatie Veenkoloniën? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws in je mailbox!