Nieuws overzicht

Het Veenkoloniale bouwplan van de toekomst op de Boerderij van de Toekomst

Het project “Boerderij van de toekomst” is één van de projecten die binnen Innovatie Veenkoloniën waarvoor subsidie wordt ontvangen,  in het kader van het POP3+-project “Meer waarde in de Veenkoloniën door innovatieve samenwerking.”

In de Nieuwe Oogst is een mooi artikel te lezen op welke wijze en invulling wordt gegevens aan een Veenkoloniale boerderij van de toekomst voor dalgrond. Welke keuze maakt je in je bouwplan, hoe ga je om met de watervraag in de toekomst. Allemaal vragen die niet alleen door de projectleiders van de WUR, Brenda Timmerman en Johan Booij worden beantwoord. Zeker niet, binnen Innovatie Veenkoloniën zien we meerwaarde in samenwerking. Alle deelnemende partijen leveren input en een begeleidingsgroep van praktiserende agrariërs bepalen mede hoe deze Veenkoloniale Boerderij van de Toekomst eruit gaat zien.

Kortom zeker de moeite waard om het artikel in Nieuwe Oogst te lezen. Mocht u nog ideeën hebben,  schroom niet om contact op te nemen of een keertje langs te komen in Valthermond, het innovatiecentrum van de Veenkoloniën.

Lees het artikel hier: https://www.nieuweoogst.nl/nieuws/2024/02/14/nieuw-licht-op-toekomst-van-veenkolonien

Deel dit nieuwsbericht

Meest recente nieuwsberichten

Meer weten over Innovatie Veenkoloniën?

Neem contact met ons op!

Innoveren doen we samen!

Vragen en contact

Heb je vragen of ideeën? Laat het ons weten!

06 – 51 67 81 51

06 – 55 39 87 71

info@innovatieveenkolonien.nl

Op de hoogte blijven

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom Innovatie Veenkoloniën? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws in je mailbox!