Nieuws overzicht

Op 12 juli 2022 is de Stichting Innovatie Veenkoloniën officieel opgericht. Hiermee werd de stap gezet naar een zelfstandige Stichting,  met daarin negen deelnemende partijen die hard werken aan een toekomstbestendig bouwplan met een duurzaam verdienvermogen voor agrariërs in de Veenkoloniën.

Stappen gezet

Innovatie Veenkoloniën is inmiddels een gesprekspartner voor provincies, waterschappen en gemeenten in de Veenkoloniën. Door een breed scala van gebieds- en ketenpartijen leveren we onze bijdrage in (landbouwkundige) kennis met een praktische insteek.

Nieuwe partners

Afgelopen periode hebben Alfa Accountants, de Rabobank en Delphy aangegeven graag te willen aansluiten bij Innovatie Veenkoloniën. We zijn blij met het aansluiten van deze partijen! Dit brengt ons nog meer kennis en innovatiekracht.  Binnenkort stellen de nieuwe partijen zich aan u voor op onze website. Welkom Alfa Accountants, Rabobank en Delphy.

Deel dit nieuwsbericht

Meest recente nieuwsberichten

Meer weten over Innovatie Veenkoloniën?

Neem contact met ons op!

Innoveren doen we samen!

Vragen en contact

Heb je vragen of ideeën? Laat het ons weten!

06 – 51 67 81 51

06 – 55 39 87 71

info@innovatieveenkolonien.nl

Op de hoogte blijven

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom Innovatie Veenkoloniën? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws in je mailbox!