Nieuws overzicht

Investeringsregeling voor Groen- Economisch Herstelfonds fors overtekend

Tot 14 februari 2022 17.00 uur konden er aanvragen worden ingediend voor de subsidieregeling ‘’ Investeren in groen- economisch herstel’’. Voor deze regeling was 35,5 miljoen euro beschikbaar, maar met meer dan 14.000 aanvragen, is er voor ruim 850 miljoen euro aangevraagd. Dit heeft als gevolg dat het aangevraagde budget ruim 23 keer hoger ligt dan het beschikbare budget.

RVO gaat in de aankomende periode alle aanvragen verwerken en controleren. Alle aanvragen zullen uiterlijk 18 juli 2022 een beslissing hebben ontvangen van RVO. Tot deze tijd zullen alle aanvragers nog geduld moeten hebben. Op de website van RVO wordt aangegeven dat het ministerie van LNV kijkt of er nog een mogelijkheid is voor een nieuwe subsidie, vanwege het grote aantal aanvragen. Dit zal worden onderzocht samen met de provincies en de sector zelf. Zodra hier meer nieuws over is, zullen wij dit ook verspreiden via social media en onze website.

Deel dit nieuwsbericht

Meest recente nieuwsberichten

Meer weten over Innovatie Veenkoloniën?

Neem contact met ons op!

Innoveren doen we samen!

Vragen en contact

Heb je vragen of ideeën? Laat het ons weten!

06 – 51 67 81 51

06 – 55 39 87 71

info@innovatieveenkolonien.nl

Op de hoogte blijven

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom Innovatie Veenkoloniën? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws in je mailbox!