Nieuws overzicht

Samen vooruitboeren op 4 en 5 juli

De samenwerking binnen Innovatie Veenkoloniën is top. Dat is dit jaar goed te zien op de innovatiedagen op de proefboerderij in Valthermond. Want de partijen bundelen ook voor het organiseren van de veldbijeenkomsten hun krachten om samen vooruit te boeren.

Samen perspectief bieden

Op 4 en 5 juli is iedereen, boeren, burgers en buitenlui, welkom. Naast het bezoeken van de proefvelden en demo’s is er ook ruimte voor de ontwikkelingen in rassen, teeltsystemen en teelttechniek. Kortom een breed programma, gericht op het landbouwperspectief van de Veenkoloniën. Naast de agrariërs zijn ook andere belangstellenden van harte welkom. Immers niet alleen agrariërs spelen een rol in het landelijk gebied van de Veenkolonien.

Samen werken

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan het definitieve programma. Innovatiedagen waar iedereen zich thuis voelt en die graag wil zien welk perspectief de landbouw in de Veenkoloniën te bieden heeft. Dus boeren, burger en buitenlui, noteer alvast in de agenda 4 en 5 juli, proefboerderij Valthermond. De deelnemende partijen van Innovatie Veenkolonien verwelkomen u graag.

Hieronder de logo’s van de deelnemende partijen op deze dag.

Deel dit nieuwsbericht

Meest recente nieuwsberichten

Meer weten over Innovatie Veenkoloniën?

Neem contact met ons op!

Innoveren doen we samen!

Vragen en contact

Heb je vragen of ideeën? Laat het ons weten!

06 – 51 67 81 51

06 – 55 39 87 71

info@innovatieveenkolonien.nl

Op de hoogte blijven

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom Innovatie Veenkoloniën? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws in je mailbox!