Nieuws overzicht

Download hier het stappenplan ‘GLB in de Veenkoloniën: Tips en tricks’

Op deze pagina kun je het stappenplan ‘GLB in de Veenkoloniën’ downloaden. Deze kan ondersteuning bieden bij het invullen van de Gecombineerde Opgave. Het invullen van de gecombineerde opgave is een ingewikkelde puzzel. Het stappenplan dient als hulpmiddel om je op een korte en bondige manier praktische tips en suggesties te geven.

Afgestemd op de Veenkolonien

De informatie is zoveel mogelijk afgestemd op het Veenkoloniale bouwplan. Het stappenplan is tot stand gekomen met behulp van agrariërs uit de vaksectie lichte grond van LTO Noord en de partners van Innovatie Veenkoloniën. In samenwerking met de partners doen wij er alles aan om de beschreven informatie actueel en juist te houden. Je kunt er echter geen rechten aan ontlenen.

Download de handleiding

We hopen je met dit stappenplan op weg te helpen om de Gecombineerde opgave zo volledig mogelijk in te vullen. Om de handleiding te downloaden, klik je op de link die je hieronder vindt. Het bestand is in PDF-formaat en kan worden opgeslagen op je computer of mobiele apparaat.

Houdt het stappenplan erbij

Houdt het stappenplan erbij wanneer je de Gecombineerde Opgave invult. In het plan wordt stap voor stap uitgelegd waar je om moet denken bij het intekenen van de percelen, het kiezen voor eco-regelingen en het invullen van de vragen van de Gecombineerde Opgave. Ook zijn er handige verwijzingen naar de juiste sites van RVO zodat je niet alle pagina’s hoeft door te scrollen.

Het blijft een uitdaging

De Gecombineerde Opgave 2023 invullen blijft een uitdaging met alle nieuwe regelgeving en de keuzes die gemaakt moeten worden. De partners van Innovatie Veenkolonien hopen dat dit stappenplan kan helpen bij het maken van de juiste keuzes voor jouw bedrijf in de Veenkolonien (en daarbuiten). Veel succes.

Link naar de handleiding: Digitaal Stappenplan

Deel dit nieuwsbericht

Meest recente nieuwsberichten

Meer weten over Innovatie Veenkoloniën?

Neem contact met ons op!

Innoveren doen we samen!

Vragen en contact

Heb je vragen of ideeën? Laat het ons weten!

06 – 51 67 81 51

06 – 55 39 87 71

info@innovatieveenkolonien.nl

Op de hoogte blijven

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom Innovatie Veenkoloniën? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws in je mailbox!