Nieuws overzicht

‘Stichting Innovatie Veenkoloniën’ is een feit

De zon schijnt momenteel volop en de regenhaspels draaien overal om de gewassen wat verkoeling te geven en te zorgen dat ze met het warme droge weer niet het loodje leggen. Ook binnen Innovatie Veenkoloniën wordt hard gewerkt om de samenwerking in de Veenkolonien tussen ketenpartijen, onderzoeksinstellingen en onderwijs meer gestalte te geven.

Stichting Innovatie Veenkoloniën

De eerste stap is gezet en de ‘Stichting Innovatie Veenkoloniën’ is een feit. De drie coöperaties Avebe, Agrifirm en Cosun hebben zitting in het stichtingsbestuur en de komende weken wordt de verdere organisatiestructuur en het aanhaken van de andere partijen verder uitgewerkt.

Subsidie is aangevraagd

Helaas laat, door de vakantieperiode, de duidelijkheid over de subsidie-aanvraag op zich wachten. Maar dat weerhoudt ons er niet van om vervolgstappen te zetten en de samenwerking binnen Innovatie Veenkoloniën echt handen en voeten te geven.

Doorgroeien

En zoals ook de gewassen in het veld blijven groeien en geen vakantie houden, wordt er door ons ook gewoon doorgewerkt en groeien we naar een hernieuwde samenwerking voor Innovaties in de Veenkoloniën, ten behoeve van een duurzaam verdienvermogen en teelt voor agrariërs in de streek.

Deel dit nieuwsbericht

Meest recente nieuwsberichten

Meer weten over Innovatie Veenkoloniën?

Neem contact met ons op!

Innoveren doen we samen!

Vragen en contact

Heb je vragen of ideeën? Laat het ons weten!

06 – 51 67 81 51

06 – 55 39 87 71

info@innovatieveenkolonien.nl

Op de hoogte blijven

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom Innovatie Veenkoloniën? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws in je mailbox!