Boerderij van de toekomst

Boerderij van de Toekomst richt zich op een toekomstgericht bedrijfssysteem voor de Veenkoloniën. Op het proefbedrijf in Valthermond worden diverse innovaties samengebracht waardoor een belangrijke bijdrage wordt geleverd aan de transitie naar een duurzame, toekomstbestendige landbouw in de Veenkoloniën. We proberen hierbij inzichtelijk te maken welke kansen en bedreigingen het extensiveren van het bouwplan en het toepassen van perceelmaatregelen, met oog voor biodiversiteit, klimaat en bodemleven, hebben in een Veenkoloniaal bouwplan

PROJECTINFORMATIE

STARTDATUM
04-04-2023

EINDDATUM
31-03-2025

STATUS
Lopend

PARTNERS
– ANOG
– WUR
– Innovatie Veenkoloniën

Het Veenkoloniale bouwplan van de toekomst

Verslag Digitale sessies Boerderij van de Toekomst

Boerderij van de Toekomst Veenkoloniën

Ruimte voor een titel

Tekst over de innovatieprojecten van Innovatie Veenkoloniën wat erg goed is voor de vindbaarheid. ,,vitae condimentum eget, vulputate ac arcu. Integer iaculis, metus id viverra tristique, nunc ligula ullamcorper tellus, ac euismod purus leo vitae tortor. Praesent non scelerisque nulla. Donec sit amet turpis id orci suscipit tincidunt sed vel ex.,,Integer et tincidunt arcu. Aenean non blandit ligula, sit amet imperdiet nunc. Praesent congue vitae mauri Mauris ac rutrum nisi, quis mattis arcu. Duis efficitur, tortor quis rutrum.

Meer weten over Innovatie Veenkoloniën?

Neem contact met ons op!

Innoveren doen we samen!

Vragen en contact

Heb je vragen of ideeën? Laat het ons weten!

06 – 51 67 81 51

06 – 55 39 87 71

info@innovatieveenkolonien.nl

Op de hoogte blijven

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom Innovatie Veenkoloniën? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws in je mailbox!