Actueel
09-02-2016
Openstelling subsidieregeling voor de Veenkoloniën
Voor versterking van de regionale economie en het platteland zijn de komende jaren miljoenen euro’s beschikbaar in Groningen en Drenthe.
11-01-2016
Verslag themabijeenkomst Vergroening
Het Drents Agro Cluster organiseerde op 10 december jl. een themabijeenkomst over Vergroening op bedrijfs- en regionaal niveau. Tijdens de bijeenkomst werd dit thema door diverse sprekers vanuit verschillende invalshoeken belicht.
09-11-2015
Bezoek twaalf Palestijnse burgemeesters
Het innovatiecentrum in Valthermond werd op 28 oktober bezocht door een groep Palestijnse burgemeesters.
26-10-2015
Innovatie Veenkoloniën supporter van Cittaslow Borger-Odoorn
De Drentse gemeente Borger-Odoorn ontving in 2010 het internationale Cittaslow keurmerk. De oorsprong van Cittaslow ligt in de Italiaanse stad Orvieto. Een Cittaslowgemeente wordt gekenmerkt door haar fantastische leefomgeving, landschap, streekproducten, gastvrijheid, milieu, cultuurhistorie en behoud van identiteit.
09-09-2015
Presentaties Eiwitdag 3 september
De presentaties die zijn gehouden op de bijeenkomst 'Plantaardige eiwitten in de Veenkoloniën' in Valthermond zijn hieronder gepubliceerd:
04-09-2015
Impressie bijeenkomst plantaardige eiwitten
Donderdag 3 september was op het Innovatiecentrum in Valthermond weer een bijzonder informatieve bijeenkomst over de teelt van eiwitrijke gewassen zoals soja en lupine, maar ook aardappelen.